Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Johan



mareld

moln bildar mönster - en kinesisk saga

drakar... fjärilar... vinden... vetenskapliga förklaringar överges

magiskt, förtrollande vackert

ett skådespel för oss drömmare




Fri vers av Saramaria79
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-08 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saramaria79
Saramaria79