Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/7IxfDy7wMXmOL0Umf6Ffxt fotogen


R

Han ser på henne. Försöker framkalla något ömsint i sin blick. Något mjukt som hon vill ha nära sig. Men det är svårt, att se på henne på det viste när hans hjärta befinns vara någon annan stans.

Det är ingen som längtar att träda in i obekväma rum, sådana som sitter lite för tajt, situationer du vet att du måste fjatas för att komma ur.
Ibland handlar det bara om att komma ur en fobi för polokragar och andra gånger handlar det om att sluta vara så rädd. Så rädd för allt som betyder något. Att våga träda in i nån annans lite för trånga utrymme och förstå.

Och hon är inte den som backar, hon vill in. In. Men hans utrymme har vart för tajt alltför länge och hon tar för mycket plats.

Hans blick fryser till och hon förstår.

Hon förstår.




Fri vers av Матрёшa
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-09 12:10



Bookmark and Share


  Julianna Strandberg VIP
Färgrik historia!
Låter ej svensk fast skrivet på svenska...
Hälsar...
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Матрёшa
Матрёшa