Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skogen om natten där vi...

 

Där i skogen den där natten, du vet,

när vi sprang som barnen hand i hand.

Lekte med mörker och från världen vi smet,

vände ryggar åt ett världsligt land.

 

Den där sista natten, den där ödesmättade

där vi lekte vår sista lek, med våra kroppar

tärda, så tärda och gestalten vi sprättade

upp där i månens sken bland blad och knoppar.

 

Ja, du minns nog lika bra som jag vad som dog

där intet blev som det skulle, eller var tänkt,

om natten i månens sken, i denna mörka skog  

den där ödesdigra, när det var stålet som blänkt.

 

 

 




Fri vers av Hawk
Läst 498 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-11 21:38



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Text som mörkar men även gillas! Stämningen är hög när man läser den...
2012-09-22

    Mikaela Stigsdotter Larsson
Wow! Andlöst!
2010-11-17

  Lavinia Röd
Nu har den blivit ännu bättre tror jag!
2010-11-16

  Lavinia Röd
Hualigen, en rysansvärd berättelse. Som en mardröm...
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk