Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, va givmild

Jag ber

Har du hört texten? "Ge oss svergie tillbaka"
Timbakto skriver ord. Ställer dom på rad och försöker få folk att reagera.

Jag vill stämma in i sången, men ropa en annan mening.

"Ge mig livet tillbaka"

Saker förendras ständigt och jämt, ha ha ja det kan man nog säga.
Livet började. Livet tog slut.

Livet är som en tråd
Jag slår i mörktet, fammlar med händerna. Letar efter stumpen av livet som skyndar bort från mig.

Snälla ge mig det liv som flyr bort.

Öppna atomsvären och låt allt vara som det är.
Jag klarar det inte utan det livet.




Fri vers av Julia Larsson olofsson
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-09 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Larsson olofsson
Julia Larsson olofsson