Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingor

Snön faller
miljoner flingor faller
och en av dem
är för mig




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-09 17:45



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Tjajkovskij...
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström