Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt Julen snurra

Jag klappar på din rygg
och känner mig trygg
granen är rest
grannen har också rest
i skafferiet är det glest
och jag väser något hest
goooood juuuuuul




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 321 gånger
Publicerad 2010-11-09 17:58



Bookmark and Share


  Lena Renman
Roar mig. Skönt med nått lättsamt rörande Jul som ju är en jättelik kollktiv psykos.

lena
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström