Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( Även oxen, som mitt stjärntecken är )


Precis som tjuren

jagar färgen röd
i hopp om att hinna ifatt kärleken

lyckas alltid såra någon i kampen
med mina horn
som jag inte skapat

det har blivit så med åren

skinn på näsan
och kraftig nacke

och såklart
ber jag folk att backa

varnar

men ändå viftar dom med färgen röd
gör mig förvirrad
så jag satsar

och förlorar




Fri vers av AliciaK
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-09 18:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fast tjurar är färgblinda.
2010-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Vinner båda, menar jag.
2010-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Med rätt partner vinner du.
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK