Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städdags

Dammar bort
all misstro.

Sopar undan
all rädsla.

Skurar bort
all tvekan.

Tills mitt inre skiner
och mina ögon ser.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-09 18:38



Bookmark and Share


  Connie
Helt galet bra, älskar metaforerna ögonblick!
2014-10-21

  Alva Johnsson VIP

Bra att Du städar bort allt det där som bryter ner människan.
2014-10-14

  Densen VIP
Så är det!!fint fast med lite allvar i;)
2013-05-30

  Bibbi VIP
Viktig städning.
2012-01-16

  Ninananonia VIP
Vackert! Just så!
:) :) :)
2011-03-31

    ej medlem längre
Och talangfull
2010-11-09

    Beautiful Soulmate
Jaaaa!

Vilka vackra små rader
du skrivit ihop!

Underbart!

:)
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP