Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första snön


Snöig dag

Träden nyss i roströd glans
står nu här i vinterskrud

Mjuka flingor dalar ned
täcker mark och buskar

Djupa spår i natten
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-09 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia