Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själar

 

Vem hör de hemlösa som fryser?

frågade hon

 

och gjorde mig levande

igen

 

hon gör så

 




Fri vers av micke marin
Läst 408 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-09 21:52



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Otroligt bra flyt i denna dikt
orden rinner
och har en bra mening.
Gillar.
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin