Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inferno


Utanför mitt hus
yr vitt och grått
ett ljus från en bil
spränger igenom
den vitgrå väggen
någon har utmanat
infernot..
de sitter nog snart fast
i snöröken...
allt man hör är vinden
som tar fart över åkrarna
på sin väg ut över havet
annars är det tyst
öde ..
jag bidar min tid
att infernot tar slut..




Fri vers av Lotta Eng
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-09 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng