Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän som inte förstod när jag bröt kontkten med en gemensam bekant. Han var /är psykisk störd och som han behandlar folk.... ändå tycks hon itne se, det alla ser...


Vem är egentligen idiot

Han är sjuk, rubbad och störd
han är mytoman, drama queen
han förgör

vänskapsband brister i hans närhet
han manipulerar och skapar bråk
som du vet

ändå sitter du där som ingenting hänt
jag försöker förklara men du tycks
se det som ett skämt

varför ser du inte vad som sker?
hur han behandlar folk och hur
de tröttnar mer och mer

Hur kan du försvara den idioten?
efter allt han har gjort?
alla ser men

inte du, varför kan du inte förstå?
hur han är och vad han
ber dig utstå?




Fri vers av ~Teodora~
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-09 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~Teodora~
~Teodora~