Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt

Det jag är och det jag gör är samma sak
Jag tänker och känner och smakar livet
Salt mot tungan
Varmt och mjukt
Salt
Det jag smakar och det jag tänker är samma sak
Salt
Jag känner saltet tränga in
När jag smakar livets salt
Jag smakar livet som är samma sak
Jag smeker smaken som är samma sak
Salt
Jag smakar din värme som är allt
Salt
En smak av livet varmt och mjukt
Mot tungan som smakar livet som är samma sak
Jag tränger in i livet varmt och mjukt
Tungan smakar saltet som är samma sak
Jag smeker din värme och känner livet tränga in i det som är samma sak
Allt




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-09 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström