Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon, stänger aldrig igen skåpen efter sig, kanske är det jag som omedvetet leker någon annan?


Om att stanna.

Jag hänger vikter
vid min kropp

doppar skorna i
cement

och badar hejdlöst

Jag hänger vikter
vid min kropp

doppar skorna i
cement
det sägs vara på modet
att vara tyngts


Ibland
kan jag inte sluta
fokusera
på marken
hur den orkar
bära
all vår tyngd

som om den inte alls
hängde i tomma intet

vi leker
lättsamma
och hänger vikter vid våra kroppar

tyngst vinner





Fri vers av Матрёшa
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-09 22:49



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
intressant tanke om hur marken orkar bära vår tyngd
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Матрёшa
Матрёшa