Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Dom säger till mig att du fick mig att glömma vem jag är,
Men det är bara med dig som jag känt mig så levande...
Då spelade allt det ytliga, tråkiga, gråa och fula inte längre någon roll.'

Jag vill tillbaka.




Fri vers av Ida Annagreta
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-10 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Annagreta
Ida Annagreta