Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mej en penna

Ja, ge mej en penna
och jag ska skriva på din panna
att jag älskar dej
så ingen kan ta miste




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-10 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström