Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sån


Sån e jag

Sån e du

Sonnevi




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-10 23:58



Bookmark and Share


  Minkki VIP
perfekt - ditt adelsmärke
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström