Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alice i underlandet


Jag råkade utav en händelse
snubbla
Och plötsligt befann jag mig
i en annan värld
med kaniner i kostym och
ingrodda damer som blint
styr med liten makt.

Jag hann också se en och annan
pelikan innan jag fick syn på Alice.
Hon gick där, mitt i allt det snurriga -
betraktandes, i tystnad. Som om hon redan
försökt att tala men försått att det inte
är någon idé i underland.

Jag kom snabbt på fötter igen men ibland
så tänker jag på Alice och hoppas att hon
inte gick vilse där borta i byråkraternas
vingliga korridorer.




Fri vers av enna
Läst 390 gånger
Publicerad 2010-11-11 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enna