Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enkelt minne

 

Ett du och jag

sakta på väg mot samma mål

ord sägs

men det är känslan som minns

Krusat vatten leder vägen fram

tätt intill varann

på våt asfalt

 

En liten smekning på kinden

ett varmt ögonkast

lägger sig i minnet

för att sedan kunna smälta kylan

 

Ett du och jag

mot samma mål - Vi...

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 809 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-11-11 12:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten läst och begrundad
Konsten att känna är rundad
2017-07-30

    ej medlem längre
Vackert !
2013-01-04

  aol
så vackert berörande vännen
2010-12-20

  micke marin
Blått :)
ett enkelt minne och ett fint sånt..
2010-11-17

    ej medlem längre
Vackert!
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du