Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

right now.

Sitter och nynnar till Melissa Horn samtidigt som jag filosiferar lite över livet....

Jag tänker på dig, du som hjälpte mig under de svåra perioderna. Du var en riktig vän, och du var kär i mig.
Jag önskar att jag hade tagit vara på dig och de dagarna vi hade tillsammans istället för att vara förtrollad av den där söta skitstöveln. Fan! Jag kommer aldrig att glömma hur han kysste mig den där sommarnatten, men jag kommer inte heller glömma hur han lyckades såra mig sådär mycket: Först var det på riktigt, sen var det bara en lek, sen menade han allt han sa och gjorde.... shit vad komplicerat, jag pallar inte ha kvar de här tankarna nu!




Fri vers av EllinH
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-11 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinH