Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a second chance

Jag försöker att koncentrera Mig på pluggandet, men just nu har Jag bara Dig i tankarna. Du tar över Mitt huvud, och som i ett bildspel kommer bilderna efter varandra. Bilder från när det var Du&Jag, när det var Vi. Jag har inte ens vågat tänka tanken att träffa Dig igen, men nu kommer Jag att få en andra chans... och den här gången ska jag göra rätt från början....




Fri vers av EllinH
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-11 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinH