Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sagan är min

det var en gång
så börjar de alla
min med

helvetet i mitten
det gör även min

ett bra slut
återstår att se
men lovande
det garanterar jag

Sagan är min
och nu återstår
att njuta av där den är




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 569 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-11-11 22:11



Bookmark and Share


  PersonligaSusann
den var bra!
2014-08-30

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra. =)
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson