Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bromsa en supertanker


Att bromsa en supertanker
tar tid
Att flytta ett berg
tar tid
Att leva ett liv
tar tid

Jag har tid




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-12 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström