Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fett, socker och kärlek

Jag är galen i dina tårtor utan botten
I flört utan strössel
Helt besatt av dina semlor utan massa
Förförd av din lena vaniljkräm
Sänkt av dina krispiga kyssar med smak av mint
Helt vilse mellan dina lager av sylt och banan
Du gör mej vild av din kiwi i gelé
Och jag går ner för räkning när du ler
...vill bara ha mer




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 204 gånger
Publicerad 2010-11-12 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström