Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plogsamma snöförsök

Mönsterdjupet är tillräckligt
när den arktiska kylan närmar sig
och snön får maka sig åt sidan
lämna isbarken rå och glansig
och
spegelblank




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-12 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström