Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i kärlekens tecken (höstkänslor)


Vem du än är

Vem är du som fångar min blick
som får mitt huvud att vilja vända sig om
Bara för att se på dig

ta på dig

Vem är du som ökar mina hjärtslag
som gör att jag helt kommer av mig
Bara för att se på dig

vara med dig

Vem är du som får mina händer att darra
som gör att allt för stunden bleknar
Bara för att se på dig

lära känna dig

Vem är du som får min röst att skälva
som får mig att ge upp allt jag har
Bara för att se på dig

när du ser på mig




Fri vers (Fri form) av Hubbishelena
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-12 22:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta måste vara förälskelsen när den föds och tar sina första steg. WOW!
2022-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena