Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var jag hon

 

var jag sötman
åt ett svältande
hjärta

törnad av kärleken
var jag ditt
liniment

var jag piskan
som tämjde dig
med självförakt

var jag hon
som gick bakom
i dina vilsna spår

smekte din oskuld
med min

var jag hon
som dolde
det dolda

för att kunna älska
utan att gå
förlorad

var jag hon?





 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 435 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-12 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo