Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närkontakt

Jag kom så nära
att jag snuddade
din haka
fortsatte upp utmed kinden
och våra ögon möttes

jag såg djupt in i dej
du i mej
så nära
att jag tappade andan
förlorade fotfästet
och flög in i din blick

jag landade inte
på flera hjärtslag
och då var det för sent
att återvända
till det som var
mitt tidigare liv




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-13 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström