Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min värld, mitt liv, mitt DU

Din färg är min bekännelse,
dina tårar, min sorg.
Dina blå är min naivitet
din famn, en trygghets borg.

Dina steg är min väg
din verkligehet, min dröm
Din börda är mitt bagage
ditt flöde, min ström.

Din jord är min himmel
din lycka, min strävan
Ditt leende är min glädje
din önskan, min begäran

Ditt väsen är min svaghet
din närhet, min styrka
Du är mitt allt
ditt hjärta, mitt att dyrka.




Fri vers av Lindsy
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-13 05:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy