Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det knackar på min dörr

Ingen där
när jag öppnar
när vägen är fri

Det knackar på min dörr
när jag minst anar det
och
jag är beredd




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-13 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström