Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överraskning

igår fick jag en present

av dig

den var inslagen

i återanvänt papper

och när jag öppnade den

var den tom

jag skulle precis niga

och säga tack

då knät gick ur led

 

så jag sa tack

tänkte du verkligen på mig

det var fint

men det var fel

för min hylla

av tomma skramlande presenter

är full

och jag vill inte ha någon fler




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-11-13 13:05



Bookmark and Share


  yta
Oj vad bra!! Väldigt tänkvärt och så talande
2010-11-14

  Z dotter
Tänkvärd!
2010-11-13

  Ingela Svenson VIP
repetition, upprepning återanvändning, allt om och om igen, samma tristess; snyggt!
2010-11-13

  Svartsilver
jag fastnar för dikten, den sjunker in och begrundas.
2010-11-13

  Anya VIP
Bra! Vad gör man med tomma gåvor man egentligen inte vill ha? Jag lärde mig en gång att tänka att jag ska ta emot det den personen KAN ge, men ibland är det svårt. Jag känner mig falsk när jag spelar med och säger tack!
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP