Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
****


I din dagbok

Om jag inte hade moral
om min etik var svag
då skulle jag öppna ditt allra innersta

Om jag var en nyfiken person
om jag inte respekterat dig
skulle jag läsa varenda blad

Jag skulle frossa i det onda du skrev om mig
jag skulle gråta över orden om henne
Jag skulle... jag skulle...

Så ligg inte där och locka
kryp ner i en gammal låda
jag orkar inte se dig




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-13 14:07



Bookmark and Share


  Anna*
Makalöst bra text! Applåderar och bokmärker!
2010-11-16

  Ynklig
Denna är ju helt underbar. Älskar verkligen allt i denna text.
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström