Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ohyra

Vi är blott hyresgäster i en hyresvärld,
där hyresvärden sedan länge övergivit oss.

Underhåll och reparation är främmande begrepp,
det handlar med om att demolera och underminera.

ROT-bidraget brann inne, SKROT-bidrag är aktuellt.
Nästa hyresgästgeneration önskas lycka till.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-13 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver