Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Islossning

 

 

jag vill höra din röst igen

innan jag helt glömmer den

du

heltäckande inlandsis

sträcker sig  över

hela min kontinent

jag

bottentopografin

påverkar dig föga

 

islossning

längtar efter

islossning




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-13 18:12



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket välskrivet och berörande!
2010-11-14

  yta
Så längtansfull skrivet väldigt fint.
2010-11-14

  LenaJohansson VIP
snyggt
2010-11-13

  Ingela Svenson VIP
Snyggt komponerat!
2010-11-13

    ej medlem längre
Konsekvent genomförd komposition.
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP