Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osäkerhet



du skrev kärlek utan ord

ristade in ditt namn utan märken

förde över dina tankar som det vore mina

berörde mig utan händer

ännu hör jag din röst trots att vi aldrig pratat

känner din doft utan att veta vem du är

ser dig även med slutna ögon






Fri vers av JNI
Läst 908 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-13 20:23



Bookmark and Share


  Blåbäret
vilket intryck som lämnat avtryck
känns ändå inte så värst osäkert...

som en tempurmadrass som formar sig efter kroppen och dess värme :)
2010-11-22

  miany
Jättefint tycker jag...
2010-11-13

  LenaJohansson VIP
vackert
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI