Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om





Om










Jag hade gått om dig













Skulle du då ha följt?




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 332 gånger
Publicerad 2010-11-13 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75