Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

retreat

tomhet och åter
tomhet

i din blick

i dina steg





men alltså

det vi upplever
som tomt och innehållslöst

är ju snarare

fyllt av liv
och lugn

i en annars så stressad tillvaro
försvinner vi lätt bort i vårt eget brus
det är där i stressen och rädslan tomheten finns
men här i lugnet
möter vi Dig, den totala närvaron
ett lugn
och en frid
tillvaron fylls till bredden
av din omärkbara närvaro




Fri vers av Oscar Flodin
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-13 23:24



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Lite tomt av KärlekHet
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Oscar Flodin
Oscar Flodin