Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad i Tokyo

För ett litet tag sedan
tog jag en promenad
i Tokyo
utmed floden
över en bro
som var ljus
en kväll som var mörk
och
med en känsla som var
blå




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-14 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström