Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möttes på nätet

Vi möttes på nätet.
Det var inte min första dejt på sajten.
Inte din heller.
Jag trodde inte på det här sättet.
Jag var inte desperat.
Inte egentligen.
Inte du heller.
Vi urskuldade oss båda med att det var ett trevligt sätt att göra nya bekantskaper.
Hemifrån.
I hemlighet.
Och ändå synligt.
Med hemliga föväntningar på det osannolika.
Under andra omständigheter osannolika.
Under ytan osannolika.
Under ytan närde vi vårt hemliga hopp att träffa rätt.
Nån gång.
Att inte missa just den här gången.
Kanske nu.
Varje gång kan vara nån gång.
När den rätta råkar glimta förbi.
Inte så att vi gav upp hoppet om att träffas av det första ögonkastets magi i den vanliga grå vardagsbutiken.
I kön.
I väntrummet.
På pendeltåget.
På jobbet.
Vid kaffeautomaten.
På kursen.
Seminariet.
Restaurangen.
Bussen.
Parken.
Festen.
Hos din kompis.
Födelsedagen.
Närbutiken.
Barcelonaflyget.
Badstranden.
Baren.
Sjukhuset.
Apoteket.
I tvättstugan...
När vi hade missförstått varandra tillräckligt bestämde vi oss för att träffas på riktigt.




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-14 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström