Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inlindad



det handlar om ordbajseri
en hel massa smöreri
du tror du skriver det kvinnor vill höra
det låter som trams i mitt öra
det är för bra för att vara sant
jag håller mig på min kant




Fri vers av mariasan
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-20 21:24



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Du har helt tydligt din åsikt klar. Och orubblig. Det är din sanning.
2011-01-20

  Maiah VIP
Svidande kritik...?
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan