Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herregud. jag är sjuk?




B. N.

och så känner jag det igen.
smaken av magsyra blandat med vad jag än åt under dagen.


jag suckar. huvudet mot toalettlocket. vad fan håller jag på med?
skulle sluta. slutade inte. finns ingenting kvar i mitt liv längre.

smalhet.

åh. 
ben. känna dessa.
smeka dem.



mitt hår, visset och hängande.
mina ben, oförbrukade. Fast. jag kan gå. vill jag gå? nu?

det enda jag ber om är nåd. 




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-14 23:04



Bookmark and Share


  hets
fint skrivet
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter