Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en kaktus i öknen

Som en kaktus i öknen står du där
Ingenting kan få din kärlek att dö

Du uthärdar de kyliga öken nätterna
när stjärnorna glimmar kallt

Du står tåligt kvar i den stekande solen
en sol som kväver det mesta av liv

Och likt en kaktus tar du vara på små
små vattendroppar som fastnar i taggarna

Du uthärdar även stormarna, de rykande
som får sanden att vandra mil efter mil

När världen omkring dig förvandlas
står du envist kvar, fast i din tro

tron på kärleken ...
en dag
ska
du
blomma...




Fri vers av Lotta Eng
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-14 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng