Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med titthål



Om du bara

flyttade ut

från mig


kanske det

var möjligt

att bo här


då kan du

ringa på

nästa gång


så att jag

kan välja

att öppna





Fri vers (Modernistisk dikt) av Starfish-Aura
Läst 1141 gånger och applåderad av 50 personer
Publicerad 2010-11-15 16:13



Bookmark and Share


    gaze
wow!
2012-01-21

  Ninananonia VIP
Så himla bra skrivet :)
2011-02-12

    hejmartina
insåg precis att man brukar kalla mens för "flow" på La english......
eh... härlig mens!
2010-12-12

    hejmartina
härligt flow (måste ju flika in med ett engelskt ord för effekt)
2010-12-12

  Mr Lindemann VIP
Korthugget, abrupt

översvämmande i sin enkelhet

torr i sitt konstaterande

bubblande likt kolsyra är slutsatsen

briljant i sin förmedling
2010-11-17

  Shininkagemusha
Tight text. Att säga mycket med få ord är "mad skill".
2010-11-15

  Lord
Genialt :)
2010-11-15

    ej medlem längre
Ja, eller inte...
Vilken skön text!
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Starfish-Aura
Starfish-Aura