Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Latte, latte

Jag maler mina bönor
fyller på kannan
sätter på plattan
värmer mjölk
och väntar fyra minuter
och trettio sekunder

stänger av
häller upp
två skedar socker
rör om

En ritual
en rutin
men jag
kan ta det

lugnt




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-15 18:50



Bookmark and Share


  Kim VIP
Låter som en trevlig ritual!
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström