Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Droger


När jag sprutar in mitt knark

Skuggan som pennan ger mot det vita pappret
påminner mig om en blodådra klar för att knullas
och få satsen i sig.

Det låter grovt men venerna är mina horor.
Ibland syns det att dom haft en hel del kunder
men oftast sköter dom deras synliga frustration
hyffsat osynligt.




Fri vers av Cherry_Baby
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-15 19:56



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Grymt skickliga metaforer !
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Cherry_Baby
Cherry_Baby