Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter Vandalen


som snön vit som snö
faller jag för infallet


och faller fatalt




Bunden vers (Haiku) av barr
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-03-31 12:42



Bookmark and Share


    Angela
Hip hip horray.
Oantastligt ordlekande.
Bravo!
2006-03-31
  > Nästa text
< Föregående

barr