Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för att jag tycker om Qhuinn och Blay från Black Dagger Brotherhood.Så detta är en fanfic.


Qhuinn och Blay

Qhuinn kunde inte sluta tänka på Blay.Hans röda hår,blå ögon.Med en suck önskade han att han skulle våga ta steget fullt ut.Familjen hade ändå redan tagit avstånd på grund av hans olika ögonfärg.Just nu var Blay ute med Qhuinns kusin Saxton.Om den jäveln sårade honom skulle det få hemska konsekvenser.Då skulle det inte spela någon roll att Saxton tillhörde släkten.Den gamla farfarsklockan slog 12.Qhuinn tog upp mobilen och sms:ade Blay.

"Hur går det?Kommer du hem snart?"

Han drog fingret över läppens piercing och hoppades att hans bästa vän skulle svara och att Saxton inte skulle följa med till brödraskapets hus.Qhuinn viste att de andra trodde att han var en tuff jävel men inuti kände han sig som en mes.Avundsjuk som en två-åring som vaktade sin nallebjörn.Fan,han hade verkligen problem.Inga kvinnor kunde få rastlösheten att försvinna.Qhuinn reste sig från fönstret och bestämde sig för att ta en dush.
Det strömmande vattnet fick huden att slappna av.Mobilen blinkade till men han såg det inte.I huvudet dök minnesbilder upp.Deras första kyss.Om de hade gått vidare den gången skulle han aldrig ha kunnat lämna Blay.Den inre rösten viskade att än var det inte för sent.Saxton skulle inte vara en svår rival.Ja,Qhuinn kunde fortfarande vara en kaxig jävel när det gälde.Efter en lång stund klev han ur dushen och torkade sig långsamt.Kanske bäst att kolla mobilen.Där fanns ett oläst sms minsann.Förväntan bildade fjärilar i magen.

"Jag kommer hem om tio minuter//Blay"

Just när Qhuinn hade läst färdigt öppnades dörren.Han kunde inte låta bli att sucka av lättnad när han såg att Saxton inte var med.
"Hur var nattlivet i stan?"
Blay log snett."Som det alltid är."Sedan höjde han på ett ögonbryn."Hur var din hemmakväll då?"
Qhuinn kunde inte låta bli att le själv."Jag fick tid att grubbla över saker och ting."




Prosa (Novell) av Vampyrens hjärta
Läst 439 gånger
Publicerad 2010-11-16 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta