Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mormorsmaktmissbruk

 

 

hårda armar runt ett barn

 tät - av  ägande och mormorsmakt 

  lämnar ingen plats åt barnet

 

 

hon är -

barnet

äger barnet

 

förtär barnet

 

 

inandas barnet




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-16 17:15



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
uschi..låter inge bra men mycket mycket bra skrivet är detta väl förmedlande!!
2010-11-29

  queenia
Du skriver starkt!
2010-11-20

    ej medlem längre
hu vad läskig jag tyckte denna var ... snacka om missbruk på hög nivå, stark
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP