Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänktvärt...

Det sägs att tiden läker alla sår.
Men vad händer med de ärr som består?




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-16 20:37



Bookmark and Share


  LassO
de förblir ärr om än läkta
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson