Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laddad och klar!

En ogift man från Palmyras
annonserade: Rum finns att hyras
för en ledig tös
och han är generös
om hon mot äkta ståndet vill styras




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-17 09:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Som vanligt - suveränt
2010-11-20

  Ezmeralda VIP
Fyndigt helt klart.
Han är väldigt smart.

Hon hyr säkert rum.
Hon är inte dum.
2010-11-17

    ej medlem längre
*fnissar *
Ett synnerligen frikostigt erbjudande!
Vad får du allt ifrån?? haha
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt